Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Επιστολή για παροχή εγγράφων για το θέμα της Νεράιδας


Προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βύρωνα: Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 18/7/2022 συζητείται ως 1ο θέμα του δημοτικού συμβουλίου «η υπόθεση του οικοπέδου στη συμβολή των οδών Χρυσοθέμιδος και Παναγή Τσαλδάρη περιοχή «ΝΕΡΑΪΔΑ» στο Βύρωνα», κατόπιν του αιτήματος των κατοίκων που είχε κατατεθεί από τις 31/3/2022 με αρ. πρωτοκόλλου 5662 με τις απαραίτητες υπογραφές, όπως είχαμε ζητήσει και εμείς με επιστολή μας από τις 23/5/202.

Διαπιστώνουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει σταλεί εισήγηση με τις θέσεις της δημοτικής αρχής για αυτό το θέμα. Είναι προφανές ότι χρειάζεται να υπάρχει γραπτή εισήγηση από τη δημοτική αρχή με τις θέσεις και το σχεδιασμό της για την υλοποίηση της απόφασης δημιουργίας πλατείας στο χώρο της Νεράιδας για να γνωρίζουμε τις προθέσεις της.

Η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη τουλάχιστον να φέρει σε γνώση του δημοτικού συμβουλίου όλα τα έγγραφα που υπάρχουν σχετικά το θέμα, στοιχεία και κάθε σχετική πληροφορία για το θέμα πριν τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Αναμένουμε την έγκαιρη ανταπόκριση σας.
 
 
15/7/2022 

Για την Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα

Η δημοτική σύμβουλος Μαρία Μπικάκ
η