Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Καταγγελία: Καπέλωμα στα χαρτόνια μας. Ενοχλούμε πολύ και πολλούς


Μετά το καπέλωμα με τις αφίσες του κ. Γώγου πάνω στα ταμπλό μας (που εκ των υστέρων ζήτησε δημόσια συγγνώμη), σε εκτεταμένο καπέλωμα πάνω στα χαρτόνια της Αριστερής Παρέμβασης προχώρησε η Στάση Βύρωνα του κ. Κατωπόδη και ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταγγέλλουμε αυτή την αντιδημοκρατική νοοτροπία και πολιτική πρακτική.


Από το υστέρημά μας προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα με το κόστος συμμετοχής στις εκλογές, με τα χίλια μύρια γραφειοκρατικά εμπόδια που θέτουν όλοι οι μηχανισμοί και με την αποσιώπηση της ύπαρξης και δράσης μας από τα συστημικά ΜΜΕ, όπως καταγγείλαμε και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.  

Δεν τους αρκούν οι πολυτελείς διαφημίσεις με τα πρόσωπά τους σε όλες τις κολώνες, η προβολή τους από τα ΜΜΕ, οι πλάτες τους από τα κοινοβουλευτικά κόμματα που χρηματοδοτούνται από τα λεφτά όλων μας, η στήριξη τους από οικονομικούς παράγοντες, χρειάζονται και τα λίγα ταμπλό και τα χαρτόνια μας.

Απάντηση και απόκρουση των επιχειρήσεων επικοινωνιακής εξαφάνισής μας, θα είναι η ενίσχυση και στήριξη της Αριστερής Παρέμβασης από τους κατοίκους του Βύρωνα στις εκλογές.  
Την Κυριακή 26 Μάη στηρίζουμε τη μαχόμενη αριστερά. Ψηφίζουμε Αριστερή  Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα.