Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής και το πρόγραμμα της Στάσης Βύρωνα


ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

Κυκλοφόρησε πολυτελής έκδοση 100 σελίδων της Στάσης Βύρωνα για τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής και το πρόγραμμά της. Το τι υπόσχεται στο πρόγραμμά της μπορεί να εκτιμηθεί και από τα έργα της αυτή την περίοδο. Για τον απολογισμό των 5 χρόνων της δημοτικής αρχής, όπως επισημαίνουμε και στις ανακοινώσεις μας, τα έργα της φαίνονται από τους δρόμους που πλημμυρίζουν με την πρώτη βροχή, από τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν στους κάδους, από τον χαλασμένο δημοτικό φωτισμό, από τα υπέρογκα δημοτικά τέλη, από τη μηδαμινή κοινωνική πολιτική, από την επέκταση της ελαστικής εργασίας στο δήμο, κλπ.


Επισημαίνουμε ότι, δημοτικό συμβούλιο για δημόσιο απολογισμό του δήμου συγκλήθηκε με ευθύνη της δημοτικής αρχής, μόνο μία (1) φορά. Όλα αυτά τα προβλήματα τα επισημάναμε και στη συζήτηση σε αυτό τον απολογισμό με συγκεκριμένα παραδείγματα και αποδείξεις. Δείτε τη σχετική παρουσίασή μας στο δημοτικό συμβούλιο στις 19/2/2017: Το power point από την τοποθέτηση της Αριστερής Παρέμβασης στο ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής.


Στηρίζουμε την Αριστερά που δεν συμβιβάζεται με το δημοτικό, πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Παλεύει, κόντρα στη συναίνεση και την ενσωμάτωση, για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας έξω από τα όρια του εφικτού και του συστήματος, για τον πλούτο που παράγουμε, για την πόλη που δικαιούμαστε και τη ζωή που μας αξίζει. Ψηφίζουμε Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα!