Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 7.30 μμ, εγκαίνια του εκλογικού περίπτερου της Αριστερής Παρέμβασης (οδ. Χρ. Σμύρνης)

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 7.30 μμ εγκαινιάζουμε το εκλογικό περίπτερο της Αριστερής Παρέμβασης, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης (είσοδος της στοάς προς πλατεία Αγ. ΛαζάρουΣας περιμένουμε!

Θα δούμε βίντεο από τις δράσεις της Αριστερής Παρέμβασης το προηγούμενο διάστημα, θα ακούσουμε μουσική και θα μιλήσουμε. Το εκλογικό περίπτερο της Αριστερής Παρέμβασης λειτουργεί τα απογεύματα 6.30μμ - 9.30μμ και ορισμένα πρωϊνά. Στο περίπτερο υπάρχουν ανακοινώσεις και αφίσες της Αριστερής Παρέμβασης με τις θέσεις μας. Το δικό μας περίπτερο είναι ένα απλό κιόσκι/στέκι, σε αντίθεση με τα πολυτελή εκλογικά κέντρα των κατεστημένων παρατάξεων. Είναι υπαίθριο, στο χώρο που ήταν και τις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες, στην είσοδο της ιστορικής αγοράς που προσφυγικού συνοικισμού.  

Στηρίζουμε την Αριστερά που δεν συμβιβάζεται με το δημοτικό, πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Που παλεύει ενάντια στη συναίνεση. Που παλεύει για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας, έξω από τα όρια του  εφικτού, για τον πλούτο που παράγουμε, για την πόλη που δικαιούμαστε και τη ζωή που μας αξίζει. Ψηφίζουμε Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα!