Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Από τη δράση ενημέρωσης την Τρίτη 14/3 για το έγκλημα στα Τέμπη και τη νέα πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16/3

Η Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα συμμετείχε στη δράση ενημέρωσης για το έγκλημα στα Τέμπη και για την απεργία την Πέμπτη 16/3, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/3 στην πλατεία Αγ. Λαζάρου και ολοκληρώθηκε με μικρή πορεία στην Αγορά. Στη δράση ενημέρωσης συμμετείχαν επίσης η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση, όπως και ανένταχτοι κάτοικοι.

Αποτελεί την τρίτη σε σειρά τοπική δράση για το έγκλημα των Τεμπών μετά τη συμμετοχή μας στην συγκέντρωση φορέων του Βύρωνα  την Τρίτη 7/3 και τη δράση ενημέρωσης το πρωί του Σαββάτου 11/3 στην οδ. Καραολή-Δημητρίου που καλούσε και στη συγκέντρωση της προηγούμενης Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος. 

Συμμετέχουμε στις κεντρικές διαδηλώσεις και καλούμε όλες και όλους να μην κρατήσουν στάση αναμονής για τις κάλπες, αλλά να εκφράσουν την οργή τους με συλλογικότητα, οργάνωση και αγώνα. Να συνεχίσουμε όλες και όλοι μαζί να διεκδικούμε να μπουν οι ανθρώπινες ανάγκες πάνω από τα κέρδη. Να πέσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. Καμιά ανάθεση και εμπιστοσύνη σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ έχουν ρημάξει τις ζωές του λαού. Καμία ανοχή στην ακροδεξιά. 

Αποκλειστικά στο δημόσιο όλα τα κοινωνικά αγαθά και  υπηρεσίες, με έλεγχο των εργαζομένων και της κοινωνίας! Έξω η εμπορευματοποίηση, οι νόμοι της αγοράς, τα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Σύγχρονες ασφαλείς μετακινήσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες μας και να έχουν επαρκές μόνιμο προσωπικό.


Αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ