Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Πως ενισχύουμε οικονομικά τον σεισμόπληκτο λαό της Τουρκίας

Για τη στήριξη του σεισμόπληκτου λαού της Τουρκίας: Καλούμε να κατατεθούν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Συνδικάτου Εργατών Κλωστοϋφαντουργών Τουρκίας BIRTEK-SEN, ώστε χωρίς τη μεσολάβηση του τουρκικού κράτους, να φτάσει η ενίσχυση στον προορισμό της. 

Η κατάθεση μπορεί να γίνει και μέσω internet banking. Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, ΙΒΑΝ: TR 11 0001 0011 569761 6266 5002, Τράπεζα Ziraat, δικαιούχος Birlesik Tekstil Dokuma ve Deri Iscileri Sendikasi. Αιτιολογία: Support for earthquake victims (Ενίσχυση για σεισμόπληκτους). 

Είναι προτιμότερο να υπάρχουν μαζικές καταθέσεις για να μην υπάρχουν ξεχωριστές για κάθε κατάθεση χρεώσεις προμηθειών της τράπεζας, οι οποίες μειώνουν το ποσό που θα καταλήξει στα συνδικάτα. Μετά την κατάθεση μπορείτε να στέλνετε και ενημερωτικό μήνυμα στο μέιλ του Συνδικάτου: birlesiktekstilsendikasi@gmail.com

Αναζητούμε τρόπους να γίνει το ίδιο και με τον σεισμόπληκτο λαό της Συρίας, όμως το απάνθρωπο εμπάργκο και οι κυρώσεις των κρατών του δυτικού ιμπεριαλισμού απέναντι στην Συρία, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Πρέπει να καταργηθούν άμεσα.