Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Συγκέντρωση
στο Δημαρχείο 10.30 π.μ.

Αντιπαλεύουμε την αντεργατική, μνημονιακή πολιτική της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. Τον αυταρχισμό και την καθεστωτική συμπεριφορά.
Απαιτούμε  σεβασμό στα δικαιώματα μας.

Να μην υπογράψει τις απολύσεις των σχολικών φυλάκων. Να κατέβουν οι κάμερες  από τους χώρους εργασίας. Να καταβληθούν τα αναδρομικά των 176 ευρώ στους εργαζόμενους που κέρδισαν τα δικαστήρια. Άμεση καταβολή των υπερωριών, της εκλογικής αποζημίωσης του 2012, της παροχής του γάλατος και των μέσων ατομικής προστασίας. Να εξασφαλίσει τη στοιχειώδη λειτουργία των υπηρεσιών αγοράζοντας τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά. Όχι στην υποβάθμιση των υπηρεσιών και στις αναθέσεις σε ιδιώτες. Δημοκρατία, Διαφάνεια, Αξιοκρατία στη λειτουργία του Δήμου. Όχι στην πολιτική των ημετέρων και των δικών της παιδιών στις μετακινήσεις, μετατάξεις, την επιλογή προϊσταμένων.


Αγωνιζόμαστε ενάντια:
Στην εντεινόμενη βάρβαρη αντεργατική πολιτική της συγκυβέρνησης.
Στις απολύσεις που φέρνουν οι  διαθεσιμότητες, η δήθεν αξιολόγηση και οι ιδιωτικοποιήσεις. Στη  διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών. Στη νέα επιδρομή που γίνεται σε βάρος της κοινωνικής ασφάλισης με τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών, στη μείωση του  εισοδήματος των εργαζομένων με τη νέα μείωση του εφάπαξ. Στον εργασιακό μεσαίωνα που επιβάλουν καταργώντας τη μόνιμη σταθερή εργασία.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑΝα μην επιτρέψουμε να μας «εξαγοράσουν»  με τα ψίχουλα που θα μοιράσουν, αυτοί που μας καταστρέφουν τη ζωή.