Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝΟι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Βύρωνα αποφάσισαν διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της δημοτικής αρχή να απέχουν από την εργασία τα Σαββατοκύριακα 5/6 /12/13 -4-2014.
Την Παρασκευή 11/4/ θα προχωρήσουν σε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ             Βύρωνας 4/4/2014
ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ  ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Βύρωνα αποφάσισαν διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της δημοτικής αρχή να απέχουν από την εργασία τα Σαββατοκύριακα 5/6 /12/13 -4-2014.
Την Παρασκευή 11/4/ θα προχωρήσουν σε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο.
Την Τετάρτη 9 /4 θα συμμετέχουν στην Γενική Απεργία ενώνοντας την φωνή τους με τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα  απαιτώντας την ανατροπή της βάρβαρης αντεργατικής πολιτικής και  της συγκυβέρνησης .
Οι εργαζόμενοι απαιτούν από την δημοτική αρχή να σέβεται τα δικαιώματα τους. Μεταξύ άλλων διεκδικούν τις υπερωρίες τεσσάρων μηνών, την εκλογική αποζημίωση του 2012, να δοθούν τα χρήματα σε εργαζόμενους για τα αναδρομικά του επιδόματος των 176 ευρώ, αφού υπάρχει  τελεσίδικη δικαστική απόφαση που τους δικαιώνει. Να κατέβουν οι κάμερες παρακολούθησης εργαζομένων . Να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
 Το Δ. Σ.