Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Τιμήσαμε το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Βύρωνα

 Την Παρασκευή 23/9/2022 φορείς και παρατάξεις τιμήσαμε το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Βύρωνα για την ανιδιοτελή, εθελοντική και αλληλέγγυα προσφορά του στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, παραδίδοντας αναμνηστική πλακέτα που έγραφε: 

Τιμητική αναγνώριση της πολύτιμης και πολύχρονης προσφοράς των συντελεστών του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα (Κ.Ι.Φ.Β) στο λαό του Βύρωνα. 

Με εκτίμηση, οι Δημοτικές Παρατάξεις, οι Συλλογικότητες, οι Φορείς και τα ΜΜΕ του Βύρωνα:

Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα, Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα – Δύναμη Ελπίδας, Δήμος & Πολιτεία (Εφημερίδα), Ένωση Πολιτών «Ενάργεια», Κίνηση Πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω», Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα, Ρωγμή στην ενημέρωση (Ιστολόγιο), Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα. 

Από πλευράς των ανθρώπων, που στηρίζουν τη λειτουργία του Φαρμακείου, μας υποδέχτηκε 3μελής αντιπροσωπεία, ενώ απουσίαζε λόγω ασθένειας ο πρωτεργάτης του, Δημήτρης Σουλιώτης.

Οι παραπάνω παρατάξεις έχουμε ζητήσει πριν από μήνες να πράξει κάτι ανάλογο και ο δήμος Βύρωνα, αλλά παρά τις δηλώσεις από τη δημοτική αρχή ότι θα έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για απόφαση, ακόμα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Από πλευράς των ανθρώπων του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου, δηλώθηκε ότι δεν περιμένουν τίποτα πλέον από πλευράς του δήμου ούτε σε συμβολικό επίπεδο, ούτε σε ουσιαστικό.