Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μμ., στο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης!

 
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
Η σημασία των εκλογών, πως παρεμβαίνουμε και τι περιμένουμε από αυτές 

Η Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα, σας καλεί σε ανοιxτή εκδήλωση μπροστά στις δημοτικές εκλογές την Κυριακή 10/2/2019 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ της Μεταμόρφωσης, Αγ. Σοφίας & Καλλιπόλεως 59 (πλ. Κολλημένου-πρώην Τσιρακοπούλου).

Θέλουμε να συζητήσουμε μαζί σας την εμπειρία από τη συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα και το δημοτικό συμβούλιο, τις εκτιμήσεις μας για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και τη στάση των άλλων παρατάξεων και τον απολογισμό των παρεμβάσεων μας.

Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τις σκέψεις για ένα πλαίσιο στόχων με το οποίο θα παρέμβουμε στις εκλογές και μετά από αυτές. Τις πρώτες μας σκέψεις για το ψηφοδέλτιο και τις δεσμεύσεις μας. Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας για το πώς θα συνεχίσουμε και θα δράσουμε αποτελεσματικότερα για να προασπίσουμε το δικαίωμα για μια αξιοβίωτη ζωή σε μια ανθρώπινη πόλη, κόντρα στα συμφέροντα της οικονομικής ελίτ, τις πολιτικές των κυβερνήσεων και τα μνημόνια, τις επιλογές των δημοτικών αρχών που υποκλίνονται στον Κλεισθένη Ι και τους κανόνες της αγοράς. Θέλουμε τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας. 

Ας περπατήσουμε μαζί! Να τους χαλάσουμε τα σχέδια! 
Γιατί δεν είναι μονόδρομος η μιζέρια, μοιρολατρεία, η απογοήτευση και η υποταγή!
Γιατί υπάρχει ελπίδα στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία!
Γιατί δικαιούμαστε μια πόλη που να καλύπτει τις ανάγκες μας και να στηρίζει τις προσδοκίες μας!