Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΛΤΙΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ

Πολιτικό όρκο έδωσε ο επικεφαλής της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα, Σταύρος Τζιορτζιώτης, κατά την τελετή ορκωμοσίας. 
Μπορείτε να δείτε το βίντεο με την ανάγνωση του κειμένου ορκωμοσίας και πατώντας εδώ
Το κείμενο της ορκωμοσίας είναι το παρακάτω


« Δηλώνουμε με βάση την τιμή και την υπόληψή μας ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την υποστήριξη των συμφερόντων των κατοίκων κόντρα στη συντηρητική πολιτική της όποιας κεντρικής και τοπικής εξουσίας.
Να αντιτασσόμαστε στη φορομπηξία, στην παραχώρηση δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, στην παροχή δημόσιων υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, στην υποβάθμιση και συρρίκνωση της δημόσιας υγείας, της πρόνοιας, της παιδείας και  των κοινωνικών παροχών, στην καταστροφή του περιβάλλοντος.
Θα υπερασπίζουμε τις διεκδικήσεις των κατοίκων, θα προβάλλουμε τα προβλήματά τους και θα απαιτούμε λύσεις.

Θα αγωνιζόμαστε για την απόκρουση της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των δήμων, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και την αντιμετώπιση της φασιστικής απειλής, για να ξημερώσουν μέρες χωρίς την καταθλιπτική εξουσία του κεφαλαίου, των αγορών και των νόμων του ανταγωνισμού και του κέρδους, Για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, διακρίσεις, μισαλλοδοξίες.»