Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Η ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΙΟΡΤΖΙΩΤΗ

Η δημ. παράταξη ΣΤΑΣΗ Βύρωνα έβγαλε το παρακάτω κείμενο καταγγελίας για την επίθεση στον επκπρόσωπο της Αριστερής Παρέμβασης στην Επιτροπή Περιβάλλοντος του δημ. συμβουλίου.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
Η Δημοτική πρωτοβουλία «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη επίθεση με εκδήλωση σωματικής βίας  που δέχθηκε χθες, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, το μέλος της δημοτικής παράταξης «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και πρώην επικεφαλής της ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΙΟΡΤΖΙΩΤΗΣ από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου Ν. Χαρδαλιά, Μενέλαο Ρεϊζίδη, μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος μέσα στο δημαρχείο.

Σε μία εποχή που τα φαινόμενα φασιστικής βίας στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου βρίσκονται σε έξαρση, τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από εκλεγμένους αντιπροσώπους που αποστολή έχουν να εργασθούν για το καλό του Δήμου και των πολιτών του Βύρωνα.
Περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο να καταδικάσει ρητά την επίθεση του δημοτικού συμβούλου της παράταξής του και να τον αποπέμψει από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος είναι τραγική, οι ευθύνες του είναι μεγάλες και πρέπει ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοί του να δέχονται και να αντέχουν στην κριτική όσο σκληρή και αν τους φαίνεται.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
«ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ»