Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ



Τα σχολεία αύριο ανοίγουν και δυο τμήματα μαθητών  είναι άστεγα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Βύρωνα – Καισ/νής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ  ΙΜΒΡΙΩΤΗ » καταγγέλει το Δήμο Βύρωνα για ολιγωρία και δραματική καθυστέρηση στην τοποθέτηση των δυο προκατ αιθουσών στο χώρο των σχολείων του Συγκροτήματος της Αγίας Τριάδας.
 Διαβάστε όλη την ανακοίνωση παρακάτω

 Βύρωνας 9/9/13


Αριθ. Πρωτ.: 98


ΠΡΟΣ: Δήμο Βύρωνα

ΚΟΙΝ. : ΜΜΕ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ
ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Βύρωνα – Καισ/νής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ  ΙΜΒΡΙΩΤΗ » καταγγέλει το Δήμο Βύρωνα για ολιγωρία και δραματική καθυστέρηση στην τοποθέτηση των δυο προκατ αιθουσών στο χώρο των σχολείων του Συγκροτήματος της Αγίας Τριάδας. Μια μέρα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Δήμος ακόμα δεν έχει τοποθετήσει τις απαιτούμενες αίθουσες για τη λειτουργία των σχολείων. Μόλις σήμερα 9/9/2013 η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου με τον ΟΣΚ επισκέφθηκαν το χώρο και έπαιρναν μέτρα για να δημιουργηθούν οι βάσεις για την τοποθέτηση των προκατ.
Τα σχολεία αύριο ανοίγουν και δυο τμήματα μαθητών  είναι άστεγα.
Ως Σύλλογος είχαμε άμεσα παρέμβει και με σύσκεψη των ενδιαφερομένων φορέων 22/5 και με επίσκεψή μας στον ΟΣΚ 5/6 αλλά και με συνεχή επικοινωνία με το Δήμο καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά μια μέρα πριν τον αγιασμό το πρόβλημα παραμένει με ευθύνη του Δήμου. Να θυμίσουμε ότι τα προκάτ είναι προσωρινή λύση, ενώ ο Σύλλογός μας έχει κάνει πρόταση για χτίσιμο διώροφης πτέρυγας επί πιλωτής για να λυθεί συνολικά το πρόβλημα.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή του Βύρωνα να δώσει άμεση λύση τώρα μιας και οι προκάτ αίθουσες που θα μεταφερθούν είναι ήδη έτοιμες, ώστε το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά.
Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γ. Γραμματέας
 Κοπριτέλης Απόστολος                                   Καρακαλπάκης – Καρράς Κων/νος