Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

28 ΟΚΤΩΒΡΗ ΄44 - 74 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ

Το ΟΧΙ στο φασισμό και στη γερμανική κατοχή το έγραψε ο λαός στο αλβανικό μέτωπο και στη συνέχεια στις πόλεις και στα βουνά της χώρας με τους αγώνες του ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ.
Σήμερα, 74 χρόνια μετά την επίθεση της φασιστικής Ιταλίας και 70 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας, καλούμαστε ξανά να πούμε ΟΧΙ στο φασισμό και να αρνηθούμε τα κελεύσματα υποταγής και ενσωμάτωσης στο σύστημα που σπέρνει φτώχια, χαράτσια, ανεργία, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας. 
Το παρόν και μέλλον δεν βολεύονται με την  πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, την Ε.Ε. και  το Δ.Ν.Τ., που υπηρετούν με συνέπεια τα συμφέροντα των οικονομικά ισχυρών, τις τράπεζες και τους τοκογλύφους δανειστές
Στα χνάρια των επαναστατικών, αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας, απορρίπτουμε τα σύγχρονα κηρύγματα ραγιαδισμού, μοιρολατρίας και αποδοχής της παντοδυναμίας της εξουσίας.

Να οργανωθούμε και με συλλογικό αγώνα να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών, την υπεράσπιση των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, όλα όσα μας ανήκουν, κόντρα στον αυταρχισμό και το σύστημα εκμετάλλευσης των ισχυρών του χρήματος.


.