Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΡΕΪΖΙΔΗ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ

Το δημ. συμβούλιο 14/12, συζήτησε μόνο ένα θέμα, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ και στο δήμο μας. Την Τρίτη 17/12, συγκλήθηκε ξανά συνεδρίαση, που αποτελούσε συνέχεια του δημ. συμβουλίου της 14/12.
Σε αυτό το συμβούλιο εμφανίστηκε ο Ρεϊζίδης, που είχε επιτεθεί και τραυματίσει στις 3/10/2012 και ο οποίος είχε υποτίθεται υποβάλλει παραίτηση στις  31/10, την οποία ανακοίνωσε ο δήμαρχος Χαρδαλιάς στις 28/11/2012 ότι δεν την έκανε αποδεκτή. Έτσι, παρά τη φραστική καταδίκη της επίθεσης από την παράταξη της δημοτικής αρχής, τελικά ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ο Ρεϊζίδης παρακολουθεί κανονικά,  ως δημοτικός σύμβουλος, το δημ. συμβούλιο και οι τραμπούκικες επιθέσεις έχουν την κάλυψη της δημ. αρχής.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, δημ. σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης, Τάσος Γουδέλης, αποχώρησε από τη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Στο δημ. συμβούλιο με ευθύνη της προέδρου του δημ. συμβουλίου δεν αναγνώστηκε καν, ούτε το υπόμνημα της Ανοικτής Πρωτοβουλίας ενάντια στα χαράτσια για τη μη αύξηση του ΤΑΠ που αποτελούσε θέμα της ημερήσιας διάταξης, ούτε η επιστολή της Αριστερής Παρέμβασης που ζητούσε να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο η απόφαση του δημάρχου και των άλλων δύο μελών της Επιτροπής δημοπρασιών να καλέσουν στο δήμο το αστυνομικό τμήμα, τη ΓΑΔΑ και εισαγγελέα ενάντια στις κινητοποιήσεις των κατοίκων να μην ιδιωτικοποιηθούν τα δημοτικά αναψυκτήρια.