Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα: Στην Περιφέρεια στηρίζουμε, ψηφίζουμε την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική!

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Στις εκλογές στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε στην περιφέρεια Αττικής την κίνηση «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική- Ανταρσία σε κυβέρνηση - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.» με επικεφαλής τον Κώστα Τουλγαρίδη.

Με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική στηρίξαμε με μαζί όλα τα προηγούμενα χρόνια το Συντονισμό αριστερών ριζοσπαστικών αντικαπιταλιστικών κινήσεων που μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο έδωσε μάχες κόντρα στην πολιτική της περιφερειακής αρχής Πατούλη για να αντιταχτεί στην εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών κατασκευαστικών και άλλων οικονομικών συμφερόντων από την περιφέρεια, στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων χώρων της Αττικής στην ιδιωτικοποίηση. Με τη συνεχή δημοκρατική της λειτουργία και τους 2 περιφερειακούς συμβούλους της συνέβαλε στην αποκάλυψη των συνεπειών από τις αποφάσεις της Περιφέρειας, στην ανάδειξη των προβλημάτων που έθεταν δημοτικές κινήσεις και συλλογικότητες, στη στήριξη των αγώνων των κατοίκων.

Από κοινού καλέσαμε κινητοποιήσεις για τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες, το περιβάλλον, την προστασία του Υμηττού και των δημόσιων χώρων, τις υποδομές, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την ακρίβεια, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις

Μαζί αντιταχθήκαμε στον αντιδημοκρατικό νόμο Βορίδη που εντείνει τους αποκλεισμούς και βάζει εμπόδια για την αντιπροσώπευση στα συμβούλια των ανεξάρτητων κινήσεων της μαχόμενης αριστεράς. Βρεθήκαμε μαζί σε αντιπολεμικές, δημοκρατικές, αντιφασιστικές πορείες και σε δράσεις για τα εργατικά δικαιώματα και τους πρόσφυγες. Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική απετέλεσε δύναμη στήριξης στη δική μας δράση με την πληροφόρηση και τις παρεμβάσεις της για τη Νεράιδα, τον Υμηττό, την Υπουργούπολη στην ΠΥΡΚΑΛ κ.α. μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Καλούμε τους φίλους και τις φίλες της Αριστερής Παρέμβασης, όπως και κάθε Βυρωνιώτη και Βυρωνιώτισσα να  υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο για να μπούμε σφήνα στα σχέδια του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου και στην Περιφέρεια.

Να στείλουμε μήνυμα καταδίκης και αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική της Ν.Δ. και να αποδομηθεί το αφήγημα των καθεστωτικών ΜΜΕ περί πετυχημένης θητείας Χαρδαλιά στο δήμο Βύρωνα.

Να γυρίσουμε την πλάτη σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που συμφωνούν και στηρίζουν αυτή την πολιτική που λεηλατεί ζωές και περιβάλλον για τα κέρδη των λίγων και στους εκλεκτούς τους υποψήφιους περιφερειάρχες.

Να υπερβούμε τη λογική του μικρότερου κακού, των εκβιαστικών διλημμάτων περί χαμένης ψήφου, της ανάθεσης στη «μόνη αντιπολίτευση», του περιορισμού σε στόχους αντίστασης και όχι διεκδίκησης και σύγκρουσης με το σύστημα, της αναπαραγωγής ψευδαισθήσεων περί φιλολαϊκής διαχείρισης χωρίς ρήξεις και ανυπακοή στις ντιρεκτίβες της Ε.Ε. και της προσαρμογής αντί της  ανυπακοής σε Επιτροπεία και Παρατηρητήρια.

Να κάνουμε το βήμα για να συνεχίσει να υπάρχει παρουσία της μαχόμενης ασυμβίβαστης αριστεράς μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο. Στην Περιφέρεια, στηρίζουμε - υπερψηφίζουμε την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ 



Η διακήρυξη της
Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική εδώ

Το ψηφοδέλτιο  εδώ

Υποψήφιοι από το Βύρωνα Μαρία Ξιφαρά και Νίκος Τζιορτζιώτης 

Να σπάσουμε το πέπλο σιωπής  που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ για να μη δοθεί η παραμικρή δυνατότητα να συζητηθούν τα προβλήματα των εργαζομένων και της νεολαίας, οι πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της Αττικής.

ΜΜΕ της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής: 

Λογαριασμοί στα Μέσα  Κοινωνικής Δικτύωσης:
κανάλι στο  youtube https://www.youtube.com/@user-sz9zk3bz4s

Πρόσφατα βίντεο