Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Ήρθε ο Μητσοτάκης στο Βύρωνα για να στηρίξει Χαρδαλιά, Μπαντή και την αντιλαϊκή πολιτική που μας εξαθλιώνει

Ανακοίνωση: «Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες…..θα τελειώνουμε από τον πρώτο γύρο…. Θα είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας» είπε ανάμεσα στα άλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν επισκέφθηκε στις 2/10 το Βύρωνα μαζί με τον εκλεκτό του Νίκο Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής και τον επίδοξο δήμαρχο Βύρωνα Μιλ. Μπαντή. 

Την τετραετία Μητσοτάκη, όμως, οι ζωές μας όχι μόνο δεν έγιναν καλύτερες, αλλά χειροτερεύουν καθημερινά. Ενώ όλο και συχνότερα χάνονται ζωές όπως έγινε στη Θεσσαλία, στα Τέμπη, στη Δαδιά, στην Εύβοια, στην Πύλο και σε εργατικά δυστυχήματα. Και αυτοί που ματώνουν και λασπώνονται από τις πολιτικές τους είναι οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι μετανάστες και γενικότερα τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Για να πριμοδοτούν τα κέρδη της ολιγαρχίας και να ζουν στη χλιδή, μας βυθίζουν στην φτώχεια, την απόγνωση και την ανασφάλεια. 

Για αυτό πρέπει να μαυρίσουμε όλους τους εκλεκτούς της Ν.Δ. που η όποια νίκη τους θα σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη χειροτέρευση της ζωής μας, αλλά και να γυρίσουμε την πλάτη μας σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν τους αντιπολιτεύονται, αλλά τους στηρίζουν σε όλες τις επιλογές που φέρνουν ακρίβεια, ιδιωτικοποιήσεις, λεηλασία του περιβάλλοντος, εμπλοκή στον πόλεμο.

Ψηφίζουμε στηρίζουμε Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα – Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα- Συνεργαζόμενες-οι, Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση!