Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑΔΩΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ 8ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

Δυστυχώς, η πλημελλής συντήρηση των σχολικών κτιρίων στο Βύρωνα έχει επιπτώσεις. Χθες 2/10/2008 την ώρα του μαθήματος κατέρρευσε τμήμα των σοβάδων οροφής σε σχολική αίθουσα του 8ου δημοτικού σχολείου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας μαθητής, ευτυχώς ελαφρά.

Με ευθύνη του Δήμου και του Υπουργείου Παιδείας δεν γίνονται οι απαραίτητητες εργασίες συντήρησης και οι έλεγχοι, όπως έχουμε επισημάνει, ότι απαιτούνται να γίνουν στη διάρκεια του καλοκαιριού, με παρέμβαση μας στο δημοτικό συμβούλιο στις 30/6/2008. Δείτε τη σχετική ανάρτηση στη διπλανή στήλη ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, κατηγορία 2007 και μετά.

Ανακοίνωση για το θέμα έβγαλε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου (υπάρχει στη διπλανή στήλη - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΥΡΩΝΑ, κατηγορία - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ).

Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 11/9 ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ :

(ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) " Ο Δήμαρχος Βύρωνα τέλος, αναφέρθηκε συνοπτικά στα σημαντικά κατασκευαστικά έργα που επιτελεστήκαν τα τελευταία χρόνια στους τομείς της παιδεία και της άθλησης, σημειώνοντας τη συνεχή δραστηριότητα των υπηρεσιών του Δήμου κατά την θερινή περίοδο προκειμένου να υπάρξει σήμερα άριστη λειτουργία των σχολικών κτιρίων. "