Τετάρτη 18 Απριλίου 2007

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ

Προς τo

1ο Λύκειο Βύρωνα και τους
Μαθητές της ομάδας Μπάσκετ

Δ. Αναγνωστόπουλο Μ. Οικονόμου
Στ. Βουγιούκα Α. Παπαδημητρίου
Αργ. Δανάσκο Ν. Παπά
Λ. Κασελάκη Γ. Παπαδάκη
Γ. Κεφάλα Αν. Ρουμελιώτη
Μ. Κουκουλά Ζ. Σαρικόπουλο
Εκτ. Οικονομόπουλο Β. Τσιρόπουλο

Αγαπητοί μαθητές και πρωταθλητές μας,
Συγχαρητήρια για την παγκόσμια πρωτιά και τις επανειλημμένες νίκες σας.
Είναι φανερό ότι για να έχετε αυτή την επιτυχία δουλέψατε πολύ, στερηθήκατε άλλες χαρές, είχατε πίστη και κουράγιο. Κάθε τι κατακτιέται με αγώνα και αυτό σας διδάσκει και μας διδάσκει πολλά.
Η δική σας άνοδος στο βάθρο γέμισε και μας χαρά και περηφάνια και ευχόμαστε να σας καμαρώνουμε συνέχεια σε παρόμοιες επιτυχίες.

Εσείς, που αποτελείται πλέον παράδειγμα για τη σημερινή νεολαία, επωμίζεστε μαζί με τη νίκη και ένα μερίδιο ευθύνης. Να κρατήσετε ψηλά το συλλογικό, αγωνιστικό, φίλαθλο ήθος σε αντίθεση με το γενικό κλίμα που επικρατεί ο άκρατος ανταγωνισμός, το κυνήγι του χρήματος και η θυσία στο βωμό των ρεκόρ της προσωπικής υγείας των αθλητών. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, με τραγικό τρόπο ήρθαν στην επιφάνεια τα προβλήματα που δημιουργεί ο φανατισμός των «οπαδών» και η βία που καλλιεργούν συμφέροντα στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γυμναστές του σχολείου σας, τους προπονητές σας, τις οικογένειες σας, τους καθηγητές σας και όλους όσους σας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.
18 Απριλίου 2007
Για την
Αριστερή Παρέμβαση
Πολιτών Βύρωνα

Σταύρος Τζιορτζιώτης