Σάββατο 15 Ιουλίου 2006

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ
Νεαπόλεως 25
Τηλ. 2107651584, 6972584651



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς, λειτουργώντας ως μακρύ χέρι της κυβερνητικής πολιτικής και του κόμματος της Ν.Δ. και αξιοποιώντας την ανάγκη των ανέργων για εργασία, προχωρά σε αθρόες προσλήψεις εκτός Α.Σ.Ε.Π. ενόψει των δημοτικών εκλογών.
Προσπαθεί μέσα από αναθέσεις έργου να καλύψει τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών. Στη Δημοτική Επιχείρηση κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των ατόμων και με ποια διαδικασία τους καλεί να εργαστούν στα κυλικεία – ταβέρνες, το ίδιο ισχύει και στο θέατρο Βράχων.
Πρόκειται για μια αντεργατική πολιτική που στόχο έχει την εξαγορά συνειδήσεων, την ομηρία αυτών των εργαζόμενων στη κατεύθυνση του ρουσφετιού, της κλοπής ψήφου. Δίνει προσωρινή εργασία με ημερομηνία λήξης κάνοντας εμπόριο ελπίδας.
Επαναλαμβάνει αυτά που έκανε προεκλογικά και ο προκάτοχος του, μόνο που τότε από τη θέση της αντιπολίτευσης κατήγγειλε την πολιτική αυτή, ενώ σήμερα την εφαρμόζει ο ίδιος.
Όσο και να προσπαθεί να εμφανισθεί ως “υπερκομματικός” πίσω από το σύνθημα ούτε δεξιά ούτε αριστερά δεν μπορεί να κρύψει τη δεξιά καταγωγή του.
Καταγγέλλουμε την αντεργατική, ρουσφετολογική πολιτική του κ. Χαρδαλιά και της παράταξης του.
Απαιτούμε οι προσλήψεις στο Δήμο τη Δημοτική Επιχείρηση και τα Νομικά Πρόσωπα να γίνονται μέσα από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ και όχι από την πίσω πόρτα.
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ

ΟΧΙ στο ρουσφέτι, την ομηρία των εργαζομένων
και την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων.

Ιούλιος 2006