Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Έξωση από λαϊκή κατοικία στου Ζωγράφου με βία, ΜΑΤ, αποκλεισμό της περιοχής, συλλήψεις της οικογένειας και καταστολή στους αλληλέγγυους

Σήμερα Τετάρτη 24/1/2024 το πρωί επιστρατεύτηκαν διμοιρίες ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις για να κάνουν έξωση από το σπίτι της στου Ζωγράφου της Ιωάννας Κολοβού και του γυιού της.

Απέκλεισαν την περιοχή και δεν άφηναν να περάσουν ούτε οι πεζοί, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της, έφεραν φορτηγό για να αδειάσουν τα πράγματά της οικογένειας από το σπίτι και στο τέλος συνέλαβαν την Ιωάννα Κολοβού και το γυιό της για αντίσταση και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

Κυβέρνηση, αστυνομία με όπλο και τις νομοθετικές ρυθμίσεις για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την ποινικοποίησης της παρεμπόδισης τους από το ΣΥΡΙΖΑ ξεδιπλώνουν τις επιχειρήσεις εξώσεων και τρομοκρατούν όσους αντιστέκονται, για να υποστηρίξουν τις τράπεζες, τα funds και τους servicers που αρπάζουν τη λαϊκή κατοικία για να κερδοσκοπούν.

Αλληλέγγυοι συγκεντρωθήκαμε στο Α.Τ. και απαιτήσαμε την απελευθέρωση τους με συνθήματα από τους συγκεντρωμένους αλληλέγγυους,   ανάμεσά τους και φοιτητές-φοιτήτριες από τις κατειλημμένες σχολές και  κατοίκους από τη γειτονιά

Μετά από 5 ώρες κράτηση στο Α.Τ. η αστυνομία ξεκίνησε επιχείρηση προσαγωγής της Ιωάννας Κολοβού και του γυιού της στην Ευελπίδων ρίχνοντας χημικά στους συγκεντρωμένους. 

Η κυβερνητική αναλγησία έφτασε στο απόγειο της.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. 

Η αλληλεγγύη θα νικήσει. 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. 

Κανένας μόνος του απέναντι στα αρπακτικά του κεφαλαίου και την κυβέρνηση. Μόνο ο αγωνιζόμενος λαός σώζει το λαό. 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.