Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ - ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΛΗΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ! 

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με στήριξη από τα συνεταιράκια της (ΝΔ, ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη), βρίσκεται σε παραλήρημα. Προσπαθώντας να καταστείλει την οργή και τις αγωνιστικές διαθέσεις του λαού και της νεολαίας, καταφεύγει στα δικαστήρια για να ποινικοποιήσει τις απεργίες και να τις κηρύξει παράνομες, εξαπολύει απειλές απόλυσης και συλλήψεων, προχωρά σε επιστράτευση των εργαζόμενων των ΟΤΑ, βγάζει ιδιωτικές εταιρείες με συνοδεία της αστυνομίας να μαζέψουν σκουπίδια. Ανοίγει έτσι το δρόμο στην ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων, στέλνει εισαγγελείς και αναθέτει στα ΜΑΤ να ανοίξουν τους ΧΥΤΑ. 

Οι απειλές, ο αυταρχισμός, η ωμή βία και η καταστολή είναι το απαραίτητο όπλο για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα σχέδια κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Για την εφαρμογή των εγκληματικών τους σχεδίων τολμούν και επικαλούνται την «υγεία των πολιτών». Αυτοί που με την πολιτική τους καταστρέφουν τη δημόσια υγεία, προκαλούν λιποθυμίες μικρών παιδιών από υποσιτισμό, οδηγούν το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση, ώστε να μην μπορεί να αγοράσει και τα πιο απαραίτητα φάρμακα, αυτοί που ξεπουλούν κάθε σπιθαμή δημόσιας γης βγαίνουν και λένε ότι νοιάζονται για την υγεία των πολιτών!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Η Ε.Ε.- ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, όπως και κάθε άλλο αγωνιζόμενο κομμάτι, αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για την αξιοπρέπεια, τη ζωή και το μέλλον όλων μας, γι’ αυτό και πρέπει να μας βρουν στο πλευρό τους. Για να μετατραπεί κάθε κλαδικός αγώνας σε ένα τεράστιο ποτάμι αντίστασης και ανατροπής!!! Για να μην περάσει η επιστράτευση, η καταστολή και η τρομοκρατία. Ο αγώνας είναι κοινός.

Όλοι μαζί πρέπει να διώξουμε το επικίνδυνο για τη ζωή μας μαύρο μέτωπο κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Καλούμε όλους να μπλοκάρουμε τα σχέδια για να σπάσει ο αγώνας των εργαζόμενων στους ΟΤΑ με την επιστράτευση, τους ιδιωτικούς απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, τα δικαστήρια, την καταστολή. Αυτό τον αγώνα πρέπει να τον δώσουμε σε κάθε εργασιακό χώρο, σχολείο, σχολή και γειτονιά. Συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα σε κάθε αγωνιζόμενο κλάδο, εμποδίζοντας κάθε προσπάθεια καταστολής και εφαρμογής των δολοφονικών τους σχεδίων!!

Να πάρουμε πίσω τον κλεμμένο μας πλούτο!
Άρνηση πληρωμής-διαγραφή του χρέους
Κάτω η χούντα κυβέρνησης - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.
Δε χρωστάμε - δεν πουλάμε - δεν πληρώνουμε - τους ανατρέπουμε!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 19 και 20 ΟΚΤΩΒΡΗ

Αγωνιστική Κίνηση ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, Αγία Βαρβάρα
Ανεξάρτητη Κίνηση Αριστερών Πεντέλης
Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας
Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική
Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση Πειραιά – Ανταρσία στο Λιμάνι
Ανυπόταχτη Πετρούπολη
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου
Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα
Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία
Εκτός των Τειχών - Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Αμαρουσίου
Κίνημα στην πόλη του Ζωγράφου
Μια πόλη Ανάποδα – Αριστερή Παρέμβαση στους δρόμους της Νέας Σμύρνης
ΠΡΩτοβουλία ΚΑΤοίκων στα Νότια