Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ από τη συνέντευξη τύπου του εκλογικού μας συνδυασμού

 
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/9 η συνέντευξη τύπου του συνδυασμού μας «Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα – Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα – Συνεργαζόμενες-οι, Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση» με την παρουσία των τοπικών ΜΜΕ: "Επικοινωνία", "Δήμος και Πολιτεία","Ρωγμή στην Ενημέρωση" καθώς και υποψηφίων και φίλων μας. 

Τη συνέντευξη άνοιξε και συντόνισε ο Στέφανος Τριανταφυλλίδης. Η Μαρία Μπικάκη δημοτική σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο, ο Τάσος Μαυρόπουλος δημοτικός σύμβουλος της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης μίλησε για το ρόλο των δήμων, την πολιτική της δημοτικής αρχής και τη στάση των άλλων παρατάξεων.  Στη συνέχεια ο Σταύρος Τζιορτζιώτης επικεφαλής του συνδυασμού μίλησε για τη γενικότερη κατάσταση που βιώνουμε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Βύρωνα και τις θέσεις της παράταξής μας και κάλεσε σε ψήφιση του ενωτικού συνδυασμού.

Απαντήθηκαν ερωτήσεις δημοσιογράφων. Ενώ, μίλησαν και οι υποψήφιοι Θανάσης Παπαθανασίου, Χρήστος Νοβακόπουλος και η Λουίζα Χατζηπαράσχου. 

Δείτε το σχετικό βίντεο, πατώντας εδώ στη σελίδα μας στο fb (εξαιτίας τεχνικού προβλήματος η εικόνα για τα πρώτα 45 δευτερόλεπτα εμφανίζεται ανάποδα). Εντός των επομένων ωρών θα ανεβάσουμε την συνέντευξη και στο youtube). 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ