Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ


Η Αριστερή Παρέμβαση έχει τοποθετηθεί σε ανακοίνωσεις της για το θέμα. Έχει ζητήσει εδώ και μήνες στο δημοτικό συμβούλιο να τοποθετηθεί ο δήμαρχος για το θέμα. Επίσης, ζητάμε με βάση και προηγούμενη επιστολή των απλήρωτων εργαζόμενων, να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο δημ. συμβούλιο
Δείτε παρακάτω την τελευταία επιστολή από τον κ. Ευαγγελίδη, ηθοποιό, απλήρωτο εργαζόμενο, του δήμου (ΟΠΑΔΒ).  

                             Στη Λεωφόρο της Καραολή και Δημητρίου επάνω απ’ το Α/Β
 
ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ
 
Μη σας γελάει η παραπλανητική ταμπέλα
 
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΝ ΒΥΡΩΝΑ
 
Η Δημοτική Αρχή του διαθέτει φρούτα εκλεκτά απ’ το μποστάνι της
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΑΣ
 
Γνωστοί «Καλοχαιρέτες» και «Καλοχαιρέτησες», εξαπατήσανε ανθρώπους του πολιτισμού:
Ηθοποιούς, Ζωγράφους, Μουσικούς, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής
που μόχθησαν για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.
Αυτοί οι ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ, οι κομπάρσοι της πολιτικής χρεοκοπίας, ως ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, επί δύο χρόνια, από τα τέλη του 2010 μέχρι σήμερα, όχι μόνο δεν μας πλήρωσαν, αλλά μας πήραν και αποδείξεις εξοφλητικές! Και εμείς δηλώσαμε ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ εισόδημα που δεν εισπράξαμε ποτέ! Και δανειζόμαστε για να πληρώνουμε το φόρο!
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ εκλιπαρούμε αυτούς που μας εξαπατήσανε να μας ελεήσουν με τα λεφτά που μας χρωστάνε. Πηγαινοερχόμαστε από πόρτα σε πόρτα, από αρμόδιο σε αρμόδιο κι’ από γραφείο σε γραφείο. Άδικος κόπος!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ με αυτόφωρη αρμοδιότητα! Ακούν τον πόνο μας, δείχνουν να μας κατανοούν, αλλά κανείς δεν είναι αρμόδιος να συνδράμει άμεσα τον αδικημένο. Πρέπει να καταφύγουμε στην Δικαιοσύνη, λένε, για να δικαιωθούμε! Μετά από πόσα χρόνια; Να βρούμε χρήματα για τα έξοδα – και που να τα βρούμε; – κι από αναβολή σε αναβολή, να ανεβούμε ένα Γολγοθά για να αποδείξουμε την Αυταπόδεικτη Απάτη. Αυτήν την «άργητα του νόμου» εκμεταλλεύονται οι θεσιθήρες της Δημοτικής μας Εξουσίας που μας εξαπατήσανε και επί δύο χρόνια μας εξευτελίζουν!  
Εμείς απευθυνόμαστε στη δικαιοσύνη της καρδιάς σας.
Αυτές τις Άγιες Μέρες, που θα καθίσετε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, να πείτε στα παιδιά σας, πως τα παιδιά των δασκάλων που τους διδάξαν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ πεινάνε! Ας κάνουν και γι’ αυτά μια προσευχή!
Και πείτε τους, σαν παραμύθι, πως ο Αλή-Μπαμπάς και οι Σαράντα ΨΕΥΤΕΣ έχουν διεύθυνση και ονόματα. Και όταν περνάτε μπροστά απ’ το Δημαρχείο του Βύρωνα να τους το δείχνετε με το δάχτυλο και να τους λέτε:
 
«ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΤΟΥΣ»
 
Καλά Χριστούγεννα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Ηθοποιός. Γέννημα θρέμμα του Βύρωνα