Πέμπτη 24 Μαΐου 2007

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κ. ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

Προς τον
Δήμαρχο Ελληνικού
κ. Χρήστο Κορτζίδη


Συναγωνιστή,

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δύσκολο αγώνα απεργίας πείνας που ξεκινήσατε από την Παρασκευή 18/5/2007.

Η διαφύλαξη των τελευταίων δημόσιων χώρων προς όφελος των κατοίκων είναι επιτακτική ανάγκη και καθήκον όλων μας απέναντι στο παρόν και το μέλλον των επόμενων γενιών. Τα σαρκοβόρα ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονται ήδη μεγάλα κομμάτια δημόσιων εκτάσεων δεν διστάζουν για την ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευσή τους, αντλώντας θράσος από την κάλυψη που απολαμβάνουν από τις κυβερνήσεις και τους κρατικούς φορείς.

Η διάσωση της παραλιακής περιοχής και του Ελληνικού ως δημόσιου χώρου ανοικτού στους κατοίκους είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Ο αγώνας σας για την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία μας βρίσκεις σύμφωνους και αλληλέγγυους.

Απαιτούμε μαζί σας να αποδοθούν οι χώροι της παραλίας για ελεύθερη πρόσβαση και να μην οικοδομηθεί η περιοχή του πρώην αεροδρομίου.

Αντιστεκόμαστε στις επιλογές της κυβέρνησης και τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την λεγόμενη αξιοποίηση των δημόσιων χώρων, που με πρόσχημα την ψευδεπίγραφη ανάπτυξη παραδίδουν βορρά στους ιδιώτες τους δημόσιους χώρους, τις παραλίες, τα δάση.

24/5/2007

για την
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ
Ο δημοτικός σύμβουλος




ΤΖΙΟΡΤΖΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ