Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/2 ΚΑΛΕΙ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΥΡΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Σε συγκέντρωση-παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Παγκρατίου καλεί τη Δευτέρα 20/2 στις 9.30 π.μ. η Ανοκτή Πρωτοβουλία φορέων και κατοίκων Βύρωνα ενάντια στα χαράτσια.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωσή της

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ


Φίλοι και φίλες

Πληθαίνουν οι συμπολίτες μας που αρνούνται να πληρώσουν το άδικο και αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ. Απαίτηση όλων είναι να υπάρχει η δυνατότητα για εξόφληση των λογαριασμών χωρίς το χαράτσι και μέσω των ταμείων της ΔΕΗ και όχι μόνο μέσω τραπεζών. Κάτω από τον αγώνα κατοίκων και συλλογικοτήτων αυτό έγινε δεκτό στα γραφεία της ΔΕΗ Κερατσινίου, Κηφισιάς, Καματερού, Κυψέλης.

Η ανοικτή Πρωτοβουλία απαίτησε αυτό να γίνει και στη ΔΕΗ Παγκρατίου με παρεμβάσεις (27/1 και 1/2). Στις 1/2 με τη μαζική παρουσία κατοίκων και άλλων συλλογικοτήτων αυτό έγινε. Μόνο που διήρκησε μέχρι τις 8/2. Στην παρέμβαση μας στις 10/2 η διευθύντρια κ. Σακελλαρίου, μας απάντησε ότι εκτελεί άνωθεν εντολές.

Πρόκειται για απαράδεκτη-εχθρική πρακτική σε βάρος των πολιτών από την διεύθυνση της ΔΕΗ, αφού είναι υποχρεωμένη να εισπράξει το ρεύμα, όπως κάνει όταν ο λογ/σμός πληρώνεται μέσω τράπεζας. Ο υπερβάλλων ζήλος δήθεν τήρησης των «νόμων», η σκληρότητα, η γραφειοκρατική αντιμετώπιση σε όσους υποφέρουν από τα μέτρα δεν εξηγούνται από δικαιολογίες τύπου «κάνω τη δουλειά μου».

Καταγγέλλουμε την περισσή αναλγησία της διευθύντριας ΔΕΗ Παγκρατίου κ.Σακελλαρίου στους δεκάδες άνεργους, άπορους, χαμηλοσυνταξιούχους συμπολίτες μας, που καθημερινά προστρέχουν εκεί να ρυθμίσουν τις λόγω οικονομικών δυσκολιών οφειλές τους, παρακαλώντας υπαλλήλους και διευθύντρια για μια ρύθμιση που θα τους εξασφαλίσει ηλεκτρικό ρεύμα για αυτούς και τα παιδιά τους.

Καταγγέλλουμε στους συμπολίτες μας τη διοίκηση της ΔΕΗ και την κ. Σακελλαρίου, που με τη στάση της ξεχνά πως και η ίδια είναι εργαζόμενη και μάλιστα ότι προΐσταται μιας δημόσιας εταιρείας που έχτισε ο ελληνικός λαός και τον οποίο οφείλει να υπηρετεί, και απαιτούμε :

- Να προχωράει άμεσα η ΔΕΗ σε διακανονισμό των οφειλών συμπολιτών μας που λόγω κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα, χωρίς καμία εκβιαστική προϋπόθεση (πληρωμή χαρατσιού, ιδιόκτητο ακίνητο κλπ)

- Να μπορούμε και πάλι στα ταμεία της ΔΕΗ Παγκρατίου να πληρώνουμε το λογαριασμό χωρίς το χαράτσι, όπως σε άλλα υποκαταστήματα ΔΕΗ και τράπεζες.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 9.30 π.μ.

ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (ΑΜΑΣΕΙΑΣ & ΠΡΑΤΙΝΟΥ)

ΔΥΝΑΤΟΙ , ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ

Όχι στα χαράτσια- Κανένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Το ηλεκτρικό είναι κοινωνικό αγαθό. Η ΔΕΗ ανήκει στον Ελληνικό Λαό.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΡΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Καραολή Δημητρίου 36, 1ος ορ., Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 11- 13 πρωί &

Δευτέρα - Παρασκευή 6-8 απόγευμα, τηλ. 213 2008698

http://antixaratsi.blogspot.com        antixaratsi@gmail.com              6984 136105